Home

Wie ben ik?

Wat is leefstijlcoaching eigenlijk?

Contact en tarieven

Blog

Recepten

Gastenboek
Menu
Home


Wie ben ik?


Wat is leefstijlcoaching eigenlijk?


Contact en tarieven


Blog


Recepten


Gastenboek
Gastenboek
Schrijf een bericht

Anton van Bakel, Boekel
20-11-2018 12:19
 
Prachtige website die rust en bezinning uitstraalt en toch uitnodigt om door te bladeren en te lezen. De open inspirerende en boeiende teksten afgewisseld met mooie beelden. En dan ook nog inhoud hebben. Top. Zo zie je hoe resilience je een heel ander mens kan maken en je toch eigenlijk ook een beetje jezelf kan blijven.
Joop van Lanen, Boekel
18-08-2018 18:04
 
Dag Marcel,

Vandaag de tijd genomen om je gehele website te bekijken.
Ik vind de teksten hartstikke duidelijk, mooie plaatjes erbij, prima.

Ik hoop dat velen gebruik zullen maken van je echt mooie en unieke kwaliteiten.
Die hebben geluk als ze jou vinden en het leven van haar/hem weer op de rit zullen krijgen.

Heel veel succes.

Groet,
Joop.
Bas
14-03-2018 14:55
 
Wow, Marcel is niet iemand die zegt wat je moet doen. Hij luistert, observeert en komt met verbeterpunten. Hiermee moet je zelf aan de slag, het wordt niet opgelegd. Na twee gesprekken met Marcel en wijzigingen in wat ik eet en welke keuzes ik maak, voel ik me stukken beter. Zowel mentaal en fysiek!
Thnx Marcel!
Loes
16-02-2018 08:12
 
Marcel heeft mij erg fijn en vol vertrouwen geholpen met het aanpassen van mijn leefstijl qua voeding! Tijdens de gesprekken die we hadden, heeft Marcel een luisterende houding en geeft daarna pas advies. Advies waar ik elke dag nog iets aan heb! Ik zou Marcel zeker adviseren aan anderen!!!
Brigitte
13-02-2018 17:34
 
Ik ben inmiddels al een paar keer bij Marcel geweest, en vind dat hij mij goed begeleid in veranderingen in mijn leefstijl, aanpassingen van mijn eetstijl in kleine stappen zodat het goed te doen is. Zelfs recepten krijg je via de email binnen van hem als je even zelf niet genoeg variatie kunt bedenken. Hij zet je op een positieve manier in beweging.
Brenda
12-02-2018 16:46
 
Op zoek naar jezelf klinkt altijd zo zweverig of zwaar, maar bij Marcel als coach krijg ik het down to earth gevoel waar ik naar op zoek was. Marcel is integer, geeft je vertrouwen en heeft genoeg eigen (levens)ervaring om uit te putten. Hij is zijn eigen voorbeeld als het gaat om leefstijl/vitaliteitscoaching. Ik hoop, samen met Marcel als coach aan mijn zij, te komen waar ik graag wil zijn: dicht bij mezelf maar toch een stap verder.
Herman, Gemert
06-01-2018 21:41
 
Dank je wel Marcel voor ons inspirerende gesprek. Jij zet mij weer in de denkstand! Is het wel verstandig om nog meer te gaan sporten, moet ik eerst niet even gaan richten op gevarieerd eetpatroon? Het antwoord voor mijzelf: ja, ga eerst dit onder de loep nemen en zet dan pas weer de volgende stap. Complimenten voor jou als coach, want dit wil je bij coachees. Ze in de denkstand zetten.